Meditation

• Væk din indre balance, ro og livsglæde

• Lev livet med større opmærksomhed og nærvær

I en hektisk tidsalder
Regelmæssig meditation modvirker stress, styrker immunforsvaret, giver glæde energi og overskud, og stimulerer produktionen af helbredende, beroligende og foryngende stoffer. Den nyeste hjerneforskning (på buddhistiske munke) viser, at meditation ændrer på hjernens strukturer og neuroner, så du bliver mere lykkelig og mere empatisk. Regelmæssig meditation kan hjælpe dig til at slippe bekymrende tanker og til at få kontakt med dit sande selv og din kreativitet - og giver dig øget energi, fysisk og psykisk velvære og selvindsigt. Meditation gør dig afslappet, rolig, nærværende og fyldt med gode følelser og nænsomhed og omsorg over for dig selv.

Meditation er et universelt fænomen – og har været kendt og brugt i umindelige tider på tværs af kontinenter og kulturer – og knytter sig ikke til nogen religion. Der findes mange forskellige metoder og teknikker, der alle har som formål at bringe overfladesindet (den mentale støj) til ro, for at finde ind til dit iboende center af kreativ stilhed og begynde at leve indefra. Fælles for de forskellige teknikker er, at man lader tanker, følelser og fornemmelser passere, som balloner der flyver forbi – eller som vandet i en flod der passerer, mens man sidder afslappet ved bredden.

Du kan begynde at meditere ved at melde dig til et kursus, købe en cd med en guided meditation eller forsøge dig på egen hånd ved at slappe af, fokusere indad og lade tankerne fare uden at opholde dig ved nogen af dem. Du kan også meditere på åndedrættet, på hjertets slag, på et mantra eller på chakraerne.

Jeg afholder ind imellem meditationskurser og meditationsarrangementer, hvor jeg præsenterer forskellige meditationsteknikker i teori og praksis. Kontakt mig hvis du vil høre nærmere angående pris og muligheder.

© webdesign media-now.dk
site search by freefind advanced